Vi söker resesällskap

 

UPPLEVELSERESOR

 

SINGELRESOR

 

BOKA FLYGRESA, HOTELL, HYRBIL

 
 
 
Jag söker resesällskap till följande resa:

Förnamn

Ålder

Jag söker resesällskap till följande resa

E-postadress

Jag önskar nyhetsbrev från Singelresor via e-post:

NejJa 

När alla fält är ifyllda, klicka på Skicka

Efter att du skickat "Söker resesällskap" till www.upplevelseresor.org läggs, efter granskning, annonsen ut
på den här sidan!
Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer.


Jag medger att mina uppgifter läggs ut på www.upplevelseresor.org/resesallskap.htm

Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.
Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär? Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.

 


Nu kan du boka resor till Vietnam, Indien och flera länder i dra Afrika med egen guide och bil
. Dessa resor är mycket prisvärda,
t.ex. kostar en rundresa i Vietnam för två personer med egen guide inte mer än en likvärdig gruppresa. Detta är ett bra och bekvämt sätt att resa för dig och någon reskompis. Alla guider pratar bra engelska. 
Mer information hittar du på www.vietnamresor.org , www.afrikaresor.org och  www.indienresor.org

 

Mark, 60 söker resesällskap till: Madeira, Algarve. Looking for a travel companion, either male or female to share accommodations for a planned trip to Madeira/Algarve around october for up to three months. Checking out the possibilities of retiring there in the near future. I'm Canadian, I've lived in Sweden many years, speak it fluently but prefer to write in English. But feel free to answer in swedish. Very easygoing and sociable. If this sounds interesting to you, please give me a shout. Cheers. 
E-postadress: mark.scheffer@hotmail.com

 

Anita, 49 söker resesällskap till: till grekland från 4/7 en vecka.
E-postadress: anita.kvickstrom@gmail.com
 

Anneli, 46 söker resesällskap till ett varmare land, Italien,  Spanien, Kroatien, Istanbul. Mellan 5 juli till den 5 Augusti.
E-postadress: anneli_skold@hotmail.com
 

Margreth, 66 söker resesällskap till både Sverige och Europa. Jag är relativt resvan och tycker om att upptäcka och vandra men även ta det lugnt. Tycker om kultur och natur. Jag bor i Göteborg. Jag kan tänka mig både män och kvinnor som resesällskap. Vi hörs.
E-postadress: margrethheiras@hotmail.com
 

Åsa, 56 söker resesällskap till cykelresa i  Europa under sommaren v 27-31 eller i sep-okt-15, med dig som är lättsam och har samma önskemål. Tänkte mig en resa med mat och kulturhistoriska förtecken och att cykla i vacker natur med lätt packning mellan vingårdar,  äta god mat och sova skönt på hotell. Ser gärna att du bor i Mälardalstrakten så att vi kan ses innan och planera om du tycker att detta låter intressant!
E-postadress: vasalund13@hotmail.com
 

Anders, 55 Söker dig tjej/kvinna ca 40-50 som resesällskap till en 2-3 veckors bilsemester i Europa. Vi kan köra till Alperna, Medelhavet, Östeuropa eller Baltikum. Eller kanske har du andra bra idéer. Möjliga veckor: 24, 25, 26, 27, 29, 30, 31 och 32. Vi utgår från Skåne och tar min Land Rover på en planerad rutt ut i Europa eller så improviserar vi och låter vädret, humöret och det som sker leda oss. Vi reser snabbt eller långsamt, upptäcker nya platser, kanske vandrar eller cyklar, njuter av livet, stunden, naturen, upplevelserna och mat & dryck som vi stöter på. Resan blir en del av vårt mål. Vi kan välja enklare billigt boende, taktältet eller lyxa till det och skämma bort oss. Jag är nyligen skild och känner att jag vill muntra upp mig själv och dig med en rolig, spännande och skön resa i trevligt sällskap. Jag behöver träffa nya människor, se nya platser och uppleva nya saker. Jag är en lugn och mogen vädur i SV Skåne med barnasinnet kvar, aktiv, pigg, glad och varken tjock, mossig eller gubbig. Jag är snäll, trygg, stabil och rökfri! Är du ensamstående med barn som vill följa med så kan det kanske också funka. Jag är mycket resvan och har gjort flera resor med min Land Rover i Europa men även till Marocko och Sahara. Hör av dig eller tipsa din väninna nu direkt så vi hinner träffas och lära känna varandra lite, titta på kartor och planera resan. Låter det spännande och intressant så snälla, tveka inte – du kommer inte att bli besviken!
E-postadress:
landroverexpeditions@hotmail.com

 

Jesper, 28 söker resesällskap till Sydamerika, inkaleden någon gång under veckorna 26-29.
E-postadress: Jolkl09@student.lnu.se
 

Jols, 46 söker resesällskap till Milano i höst / kanske skidresa nästa vinter. Söker någon likasinnad att resa tillsammans med. Gillar god mat och dryck, formgivning, konst, kläder mm & skidåkning också!
E-postadress:
chanetnox@gmail.com

 

Luisa, 75 söker kvinnligt resesällskap till hösten, du får gärna vara från Skåne så vi kan träffas och planera. Reser gärna till sol, bad, vandringar och utflykter, icke rökare.
E-postadress: luisa.lundberg@gmail.com
 

Sven-Arne, 70 söker resesällskap till Sydamerika, Japan
E-postadress:
sven-arne.johansson@hotmail.se

 

Yvonne, 54 Söker tjejer i samma ålder för storstadsresor, Spa, värme mm.
E-postadress: yvonsson@gmail.com
 

Andreas, 39 söker resesällskap till Färöarna/Island med avresa någon gång 25/8-10/9. Planerar att vara borta ungefär en vecka. Singel, trevlig, lättsam och glad. Bor i Stockholm.
E-postadress: andreas_molinder@hotmail.com
 

David, 30 söker en trevlig kvinnlig resesällskap som är intresserad av värmen och njut av solen  bjuder på boende har inte bestämt vart ännu  om det låter intressant så ska du höra av dig för planera var och när.
E-postadress: tawfiik@live.se
 

Shirin, 42 söker resesällskap till Turkiet.
E-postadress: shirin.8386@gmail.com
 

Gunnel, 66 söker resesällskap till Kuba, rundresa januari-februari -16. Bor i Småland.
E-postadress: gungah@bredband2.com
 

Fredrik, 35 söker resesällskap till sol och värme. Allt från weekend till ett par veckor. inget specifikt ställe jag vill till utan det kan man ju komma överens om. 35år,singel, företagare, glad positiv och trevlig. hör av dig så åker vi.
E-postadress: fredrik.nyberg80@hotmail.com
 

Thomas, 47 söker resesällskap till Nordkalotten med husvagn.
E-postadress: ccr34@hotmail.com
 

Peter, 59 söker resesällskap till Vietnam, Sri Lanka.
E-postadress: petr_v@aol.com
 

Gulli, 72 Söker resesällskap till Sardinien i höst. Du får gärna vara från Skåne så vi kan träffas o planera. r res van o lättsam.
E-postadress:
gullinilssons@hotmail.com

 
Karl, 26 söker resesällskap till Nya Zeeland 2016
E-postadress:
Sulan8816@hotmail.com

 

Päivi, 47 söker resesällskap till att vandra någonstans, gärna högt....bo bekvämt över nätter.  Viktigt att du är Mindfull och kan njuta av vandringen. Se det fantastiska naturen i stort och smått.
E-postadress: paivi.vitvik@hotmail.com
 

Anne, 60 Söker sällskap till resor till både när och fjärran. Vill resa så mkt som möjligt de närmaste åren. I augusti planerar jag en resa till Guadelope 14 dgr. Är självständig och lättsam. Bor i Gbg. Vi träffas o fikar o ser om det funkar. (Ej lesb.)
E-postadress: francesca0413@yahoo.com
 

Carmen, 58 söker resesällskap till Spanien. Kan vara vecka 31- 32 eller 33. Jag har spanska som modersmål. Är sympatisk, glad och väldigt socialt. Jag söker en kvinnligt resesällskap (ej lesbisk). Kontakta mig så fort ni kan för att hitta billiga biljetter och vi träffas innan för att veta om vi har samma ingresser. helst från Stockholm.
E-postadress: glenduca57@yahoo.es
 

Sandy, 34 Söker resesällskap någonstans i Europa i Juli från 13 juni till sista juni. Det gör inget om det är en weekend. Kan tänka mig att åka med en singelkille/man mellan 34-40. Det är bra om vi mailar och kanske ses innan avresa.
E-postadress:
sandy.b.monteiro@gmail.com

 

Jenny, 33 söker resesällskap till en lite längre resa i höst/vinter. Är öppen för förslag på resmål men tankarna går kring Sydamerika. Det blir första långresan på tio år för mig och hade velat börja med lite sol och bad kring härliga stränder, bara för att få in den där lång-semester känslan i kroppen! Och att sedan resa vidare för att upptäcka natur och kultur, jag är en riktig naturälskare och skulle vilja styra resandet mot vackra platser och i Sydamerika verkar finnas allt! Berg, regnskog, vattenfall, hav! Jag gillar att röra på mig och vill vandra, cykla och hitta på äventyr på de platser man tar sig. Jag hoppas hitta någon med samma mål, samma intressen för jag vill inte resa själv! Det hade varit fantastiskt att hitta någon med liknande planer, kunna träffas, diskutera, planera och åka iväg på en riktig toppen resa tillsammans.
E-postadress: jehhy@hotmail.com
 

Kenth, 65 söker resesällskap till utlandsresor - önskar resesällskap för utlandsresor till varmare länder med sol, bad och utflykter för kulturupplevelser. Resesällskap gärna från Gästrike eller Hälsingetrakten för gemensam planering av resmål.
E-postadress: kenth.noren@hotmail.se
 

Mattias, 36 söker resesällskap till Thailand i juli nongång.
E-postadress: Mattiassoder78@hotmail.com
 

Yvonne, 57 söker kvinnligt resesällskap (ej lesbisk) nu eller i maj i Europa . Sol , vandring, dans. Bor i Stockholm.
E-postadress: nnetoll@yahoo.se
 

Margareta, 66 söker resesällskap till Safariresa till Tanzania i höst, innan regnen. Har aldrig åkt så långt eller så dyrt, men nu eller aldrig! The Big Five lockar. Ev kombinera med Zanzibar. Intressen natur o kultur m.m. Bor i Gbg, är resvan och språkkunnig.
E-postadress: tisbe4804@gmail.com
 

Micko, 47 söker resesällskap till Sarek v29-30.
E-postadress: micko.bjorck@gmail.com
 

Yussi, 33 söker resesällskap till Sevilla, Cordoba Spanien.
E-postadress: yossan@hotmail.se
 

Leena, 65 söker kvinnligt resesällskap (ej lesbisk) i maj till någonstans i Europa, sol, vandring, konst o kultur mm. Jag bor i Västerås.
E-postadress: narialio@yahoo.com
 

Katarina, 45 söker resesällskap till Grekland el vart som, avkoppling, sol, hav, god mat, okomplicerad med humor, vore roligt med sällskap, reser fr Göteborg senare i april eller maj -15 Hör av dig =)
E-postadress: odd.prettythings@gmail.com
 

Johan, 32 söker resesällskap till Kreta.
E-postadress: johan640@hotmail.com
 

Isabell, 37 Söker resesällskap till en resa under v 27.
Vilken typ av resa är inte så noga men gärna sol och värme med kombination av någon aktivitet, fast även inom Sverige funkar. Jag är öppen för förslag. :) Gärna någon runt samma ålder. Jag reser från Göteborg.
E-postadress: isabellfunck@hotmail.com
 

Stina, 36 söker resesällskap till München 28-31/5 eller tidigare i maj. Ett av syftena med resan är att besöka flygmuseet. Önskvärt om du har samma intresse! Du bör vara mellan 30-50 år, vara resvan och trevlig, samt ej vara budgetresenär. Vi måste ej umgås 24tim/dygnet. Jag bor i Uppsala, ses helst innan avresa.
E-postadress: merry_ferry@spray.se
 

Cecilia, 34 söker resesällskap till Island i sommar! Helst nångång mellan mitten av juli och mitten av augusti. Söker kvinnligt sällskap ca 30-40 år. Jag reser från Stockholm.
E-postadress: ceciliaw81@yahoo.se
 

Per, 65 söker resesällskap till en vandring svenska fjällen.
E-postadress: per.ostman@ribo.se
 

Johan, 32 Hej , jag undrar om det är någon som ska till Agia marina på kreta början av Juni?
E-postadress: johan640@hotmail.com
 

John, 29 söker resesällskap v 31-33
E-postadress: john_howlan@hotmail.com 
 

Linda, 42 söker resesällskap till en resa jul/nyår 2015.
E-postadress: storasyster_linda@yahoo.com
 

Hans, 72 söker resesällskap till Europa med bil 2-3 månader.
E-postadress: hansellesbo@hotmail.com
 

Cilla, 33 söker resesällskap till Grekland ex Kalamata / Thessaloniki 1v typ nångång mellan v.31-33
E-postadress: gusjonsce@student.gu.se

 

Magnus, 44 söker resesällskap till vandring, sol, m,m
E-postadress: future105@hotmail.com

 

Marika, 54 söker resesällskap till Svalbard under juni/midsommar 2015. Jag bor i Stockholm.
E-postadress: mam60720@hotmail.com

 

Åsa, 45 söker resesällskap för en kortare fjällvandring i Lappland i sommar. Tanken är att börja i Nikkaluokta och vandra till Kebnekaise fjällstation och där bestiga Kebnekaise. Helst kvinnligt sällskap i 30-40 års åldern boende i Uppsala eller Stockholms- trakten så att vi kan ses innan vi åker.
E-postadress: asa.pettersson4@comhem.se

 

Lovisa, 30 söker resesällskap till England
E-postadress: Lollo.a54@gmail.com

 

Jan, 52 söker kvinnligt resesällskap till sol mat o kultur Spanien Portugal Grekland någon gång på senhösten, reser från Malmö.
E-postadress: jlt52@telia.com

 

Stella, 27 söker resesällskap till en fjällvandring med hund i Europa eller Sverige/Norden i sensommar.
E-postadress: shephard88@gmail.com
 

Margaretha, 70 söker resesällskap till KRYSSNING i Medelhavet - Karibien eller till Japan ... jag bor i Malmö.
E-postadress: idrottsstigen@hotmail.com
 

Erik, 24 söker resesällskap att åka till New York för att se staden, shopping, takbarer och liknande!
E-postadress: eerikaandersson@gmail.com
 

Susanne, 44 söker resesällskap till Sola o Party i sommar :D skicka med foto ;)
E-postadress: susanneb2123@hotmail.com
 

Ann-Sofi, 54 Söker kvinnligt sällskap till Amorgos i Grekland under någon av v.29-32 gärna boende i Sthlm så vik kan träffas innan vi bokar och planerar.
E-postadress: sofinka@telia.com
 

Margareta, 64 söker resesällskap till Florens, höst el vår.
E-postadress: 2319@live.se
 

Linda, 35 söker resesällskap till fjällvandring någongång i sommar, 2015. Jag hade tänkt övernattning i stugor och kanske bestiga Kebnekaise, men ingen resplan klar. Du får gärna ha hund. Jag bor i Stockholm. 
E-postadress: lindex1980@gmail.com
 

Anneli, 49 Söker resesällskap till Alanya omkring 13 augusti. En vecka hade jag tänkt mig. Singel är jag så en tjej i min ålder helst singel som bara vill chilla, dricka , äta , dansa, sola , kanske lite flört med någon trevlig man vad vet man händer. Så en enkel sol resa utan krav bara roligt är vad jag önskar mig. Hör av dig om det låter nice.
E-postadress: Kaxsen@hotmail.com
 

Ceilia, 51 söker resesällskap till Moskva.
E-postadress: evaanderssonperes@gmail.com
 

Ann-Sofi, 48 söker resesällskap till Ecuador. juni/juli 2015, Ca 1 mån.
E-postadress: sommar88@live.com
 

Björn, 61 Söker kvinnligt resesällskap till Balkan i sommar. Ev. båtresa Italien-Albanien. Historiska platser och sol och bad. Även god mat och dryck. Resvan. Kan engelska, tyska och franska.
E-postadress: bewest@sverige.nu
 

Birgitta, 60 söker resesällskap till Turkiet, Kemer 22. aug - 5 sep.
E-postadress: bubbelpelle@gmail.com
 

Anna, 50 Söker sällskap för vandring längs El Camino, hela eller en bit, har tänkt gå hela sträckan:, påbörja mitten av juni 2015.
E-postadress: elcamino2015@outlook.com
 

Anita, 62 söker resesällskap. Alla resor av intresse. Reser från Göteborg. Resvan, flexibel, okomplicerad och mycket humor.
E-postadress: agustafsson52@hotmail.com
 

Micke, 51 söker resesällskap till en roadtrip i USA. Söker tjej som gillar att åka bil såklart. Flyg + bil klart. Tid: Ev höst eller tidig vår 2016.
E-postadress: m.olsson@icloud.com

 

Nelly, 38 Söker kvinnligt resesällskap till Kilimanjaro. Hade tänkt mig februari 2016. Kanske lite tidigt ute men det verkar inte vara så lätt att få med någon tjej till detta resmål, så börjar redan nu att söka :) Hoppas någon är intresserad av att följa med. Kan även tänka mig att se The big 5 när man ändå är där.
E-postadress: nolaresa@gmail.com